пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Долучайтеся до матеріального забезпечення свободівців-бійців АТО

Брати і сестри українці!

Зараз ми є свідками кульмінації вікової боротьби України з Російською імперією. Сотні років наші предки боролися з московським імперіалізмом та проливали кров у боротьбі з окупантами. І зараз наша армія, що у нерівних умовах воює з терористами на сході країни, страждаючи через відсутність засобів захисту, обмундирування, зброї, харчів і навіть питної води.

Очевидною є неспроможність Генерального Штабу та Департаменту державних закупівель забезпечити наших солдатів навіть базовим пакетом необхідних речей. Представники антиукраїнської влади двадцять три роки руйнували і насичували агентами Кремля Міністерство оборони, тому розраховувати на ефективну діяльність відомства в умовах неоголошеної війни з сильним супротивником наївно.

Саме тому вважаємо спільним обов'язком всіх українських громадян долучатися до матеріального забезпечення хоробрих українських хлопців, що зараз ведуть боротьбу за Україну на передовій! Водночас усвідомлюємо, що не в наших силах допомогти багатьом тисячам солдатів та добровольчим батальйонам, які задіяні в антитерористичній операції. На разі в складі Збройних Сил, Національної гвардії України, батальйонів територіальної оборони та добровольчих формувань воюють або проходять підготовку сотні свободівців та прихильників націоналістичної сили.

І щодня ми отримуємо десятки дзвінків від побратимів, які не мають нічого, окрім застарілої зброї та високого бойового духу. І саме тому ВО "Свобода" всіма силами акумулює кошти для забезпечення бійців, що перебувають у наших лавах. І в цій справі ми сподіваємося на Вашу допомогу! Ви підтримали нашу партію на виборах своїм голосом, і тепер ми просимо Вас підтримати наших побратимів на східному фронті гривнею. Адже вони захищають нашу і вашу Свободу!

Своєю чергою, кожен народний депутат щомісяця здійснює перелік коштів, а керівники обласних організацій залучають спонсорів для забезпечення наших вояків.

Картка ПриватБанку для перерахунку коштів у гривнях:
4149 4378 4915 8637 Лариса Лавренчук
Картка для перерахунку коштів у доларах:
5168 7572 1844 0198 Лариса Лавренчук
PayPal для переказу коштів із закордону: nikitasafronenko@yahoo.com

Крім того, ми забезпечимо прозору звітність щодо отриманих коштів на рахунок та висвітлюватимемо кожен крок із передачі допомоги нашим воякам.

Ми маємо зробити усе для того, аби хлопці повернулися з перемогою – цілими та неушкодженими. Та з вірою у свою націю.

Немає коментарів:

Дописати коментар