середу, 10 вересня 2014 р.

Запорізька "Свобода" змусила місцевих депутатів проголосувати за зниження тарифів на опалення та гарячу воду

10 вересня 2014 року за наполяганням представників запорізької "Свободи" депутати міської ради прийняли рішення №20 щодо зниження тарифів на гарячу воду та опалення. Рішення стало можливим після численних протестів націоналістів та їхніх звернень до правоохоронних органів.

На сесії націоналістам було надано слово для виступу з трибуни, під час якого вони проінформували громаду, що саме після їхніх звернень на сесії 23 липня 2014 року була створена робоча група з перегляду тарифів. Свободівці приймали активну участь в її засіданнях, а також надали економічно обґрунтовані пропозиції щодо структури та розміру тарифів. Представник запорізької "Свободи" Костянтин Денисов під час свого виступу наполягав на невідкладності голосування за зниження тарифів саме до початку опалювального періоду, щоб убезпечити запоріжців від зростання витрат на житлово-комунальні послуги. Результатом цього стало рішення №20, яким чітко зафіксовано зниження вартості гарячої води та опалення для запоріжців.

Під час сесії свободівці також викрили факт кнопкодавства з боку депутатів-комуністів. На вимогу Костянтина Денисова міський голова виніс питання на повторний розгляд, під час якого кожен депутат голосував вже персонально.

"Економічно обґрунтовані тарифи мають пряме відношення до соціальної справедливості, побудова якої є метою діяльності ВО "Свобода". Поєднання акцій протесту з кропіткою економіко-аналітичною роботою дало можливість отримати конкретний результат. Нові тарифи будуть позбавлені корупційних відкатів, боротьба з якими була вимогою Майдану та Революції гідності. Партія націоналістів й надалі вестиме безкомпромісну боротьбу за соціальну справедливість та добробут кожного українця" – зазначив заступник голови запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов.

Детальніше про боротьбу Запорізької "Свободи" з корупційними тарифами дивись тут:

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/052402/

http://youtu.be/IugAklAW8zI?list=UUzgruHnDR1gDJCH5Aocxfmw

http://www.zaporizhzhya.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/053628/


Немає коментарів:

Дописати коментар