суботу, 6 вересня 2014 р.

Костянтин Денисов взяв участь у програмі "По суті" на телеканалі "Запоріжжя"

2 вересня 2014 року заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов взяв участь в обговоренні нинішньої ситуації в Україні на ток-шоу "По суті". Головними темами були події на Донбасі, а також майбутні вибори до парламенту.
Під час обговорення ситуації в Луганській та Донецькій областях присутні в студії експерти розійшлися в думках щодо подальших шляхів виходу з нинішньої ситуації. Частина переконувала в необхідности дипломатичних перемовин. Позиція націоналістів була чіткою та зрозумілою: жодних перемовин із кремлівськими окупантами, негайне запровадження воєнного стану на Донбасі, передача військовим сучасної техніки та озброєння, відновлення економіки за рахунок державного оборонного замовлення.
На запитання ведучої про конкретні дії політичних партій у боротьбі з агресором Костянтин Денисов повідомив, що нещодавно в зону АТО вирушив спецбатальйон "Січ" учасниками якого в преважній більшості є свободівці. Окрім цього, ВО "Свобода" регулярно надає гуманітарну допомогу жителям Донбасу і силовикам. Також націоналістична сила провадить системну агітаційну роботу з населенням, пояснюючи реальний стан справ.
"Із самого початку своєї діяльности "Свобода" попереджала про імперські окупаційні плани Кремля щодо України. Сьогодні ці попередження стали реальністю. Кожен раунд перемовин з Москвою призводить до подальшого кровопролиття й втрати Україною позицій. Парламентські вибори мають усунути імперських агентів від влади шляхом повного перезавантаження та люстрації", – зазначив заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов.

Немає коментарів:

Дописати коментар