пʼятницю, 16 січня 2015 р.

Запорізькі свободівці внесли свої пропозиції до проєкту б'юджету міста на 2015 рік

15 січня 2015 року під час сесії міської ради заступник голови запорізької обласної організації ВО "Свобода" з економічних питань Костянтин Денисов представив пропозиції націоналістів щодо проєкту б'юджету на поточний рік. Пропозиції стосувалися напрямків розвитку б'юджету щодо питань соціяльної справедливости та захисту інтересів малого і середнього бізнесу.

Під час виступу націоналіст наголосив на необхідності б'юджетного стимулювання продажів запорізьких автомобілів, що дозволить повернути робочі місця працівникам заводу "ЗАЗ", який завжди наповнював податками міський б'юджет. Також увагу було приділено важливості розробки заходів із фінансового оздоровлення комунальних підприємств, що дозволить уникнути підвищення житлово-комунальних тарифів і зробити ці підприємства прибутковими. Важливість останнього пояснюється тим, що згідно з законом усі прибутки комунальних підприємств зараховуються до місцевих б'юджетів. Окремо націоналіст зупинився на необхідності боротьби з тіньовою економікою, яка не лише завдає шкоди б'юджету, але й тероризує добросовісних підприємців. На підтвердження своїх слів націоналіст привів приклад нелегальних таксистів у Комунарівському районі міста, які витісняють з ринку офіційних маршрутних перевізників і погрожують їхньому життю.

Після виступу свободівця міський голова видав доручення департаменту економічного розвитку міської ради разом з націоналістами розробити пропозиції щодо подальшого розвитку міського б'юджету на 2015 рік.

"Економічна криза зачепила сьогодні усю країну, кожне місто та кожну українську родину. Урізання соціяльних виплат і стандартів відбувається на тлі подальшого збагачення олігархів. Внесені нами пропозиції дозволять відновити роботу містоутворюючих підприємств, збільшити доходи б'юджету, а також створити умови для розвитку бізнесу. У підсумку зростання добробуту відчує на собі кожна запорізька родина", – підсумував Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"
 

Немає коментарів:

Дописати коментар