четвер, 1 січня 2015 р.

Друзі, потрібна допомога!

Бійці батальйону ОП «Січ» зараз знаходяться на передовій у Пісках. Не зважаючи на різні переговори, «мирні плани» та домовленості, у Пісках є війна. Щодня, а особливо щоночі, ворожа артилерія, снайпери обстрілюють позиції наших бійців. Хлопці ризикують власними життями, аби вберегти мир та спокій на інших територіях, аби на обличчях дітей та жінок були посмішки, а не сльози, аби Україна стала дійсно єдиною та міцною державою, аби дати московським окупантам відсіч. 

У зв’язку із важкими умовами перебування на передовій та сильним похолоданням нашим бійцям терміново необхідні певні речі та засоби:
- дизельне паливо та бензин, аби хлопці могли швидко пересуватися під обстрілами між позиціями, виїжджати на підсилення, заправляти генератори тощо;
- свіжі фрукти та вітаміни для підсилення імунітету;
- ліки: від кашлю, від нежиті, від болю у горлі, протизапальні та жарознижуючі, адже від постійного перебування на холоді хлопці почали захворювати на ГРВІ.

Зв’язатися із нами Ви можете за телефоном: 0667708208 (Наталя).

Фінансову допомогу для наших бійців можете надсилати на картку "Приват Банку": 5168-7572-4779-9515 (Контарчук Владислав). 

Друзі, щиро просимо Вашої допомоги. Не залишайте у біді хлопців, які воюють за майбутнє наших дітей та України-неньки!

Немає коментарів:

Дописати коментар