понеділок, 19 січня 2015 р.

На Запоріжжі "Студентська Свобода" взяла участь у заході, присвяченому пам'яті жертв терористичних актів

18 січня 2015 року у Запоріжжі за участи "Студентської Свободи", громадських активістів та небайдужих жителів міста відбулась хода вшанування цивільних жертв під Волновахою. Захід розпочався біля Запорізької облдержадміністрації та пройшов головним проспектом міста до площі Маяковського. Участь у події взяло понад 1000 осіб. Учасники акції вшанували пам’ять жертв російської військової агресії та засудили терористичні акти, здійснені на всій території України. Містяни тримали плакати з написами: "Я Україна", "Я Волноваха".

Також було зібрано 500 підписів під резолюцією до органів влади та силових структур з вимогою не допустити війни в Запоріжжі, крім того був проведений збір коштів та речей для військових.

"Події, котрі відбуваються на сході країни з березня 2014 року, є величезною трагедією. Ми ніколи не забудемо усіх тих, хто поклав своє життя заради майбутнього України. Віра в перемогу не вгасає в нас. Терористичні акти породжують прагнення ще більшого опору, а не залякують нас", – запевнила голова Запорізької "Студентської Свободи" Ярина Геращенко.


Прес-служба Запорізької обласної організації ВГО "Студентська Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар