середу, 28 січня 2015 р.

Бійців "Січі" нагороджено нагрудим знаком “За відвагу в службі”

Бійців “Січі” офіційно нагородили нагрудим знаком “За відвагу в службі”

У п’ятницю, 23 січня, до бійців баталйьону ОП “Січ”, що знаходяться на передовій у Пісках, в рамках робочої поїздки на фронт, завітав радник Міністра МВС Тетяна Чорновол. Обїжджаючи добровольчі батальйони, які відносяться до Міністерства Внутрішніх Справ, Тетяна Чорновол нагороджувала  бійців, а також передавала для батальйонів необхідні речі. Серед хлопців із нашого батальйону також є четверо бійців, яких було відзначено за патріотизм і відданість Україні та нагороджено нагрудною відзнакою “За відвагу в службі”.  

Бачурін Олександр отримав нагороду за знищення ворожого ДРГ на блокпосту під Дебальцево, коли бійці батальйону ОП “Січ” виїжджали на підсилення ще у вересні минулого року.

Гичко Михайло отримав нагороду за знищення ворожого снайпера, який постійно обстрілював позиції українських військових у Пісках.

Ляхевч Сергій та Отаман Сергій отримали нагороди за надання першої домедичної допомоги командирові окремої добровольчої чоти “Карпатська Січ” Олегові Куцину, коли його було поранено у Пісках.

Для бійців батальйону неочікувані гості привезли також якісний бінокль та каліматорні приціли.
Урочистості відбувалися у екстремальних умовах – у підвалі, під обстрілами. Але такі бойові умови, щирі слова та побажання, напевно, більше запам’ятовуються, ніж пафосні великі зали та завчені, заяложені промови чиновників, які нюхали порох лиш у тирі та на полюванні.

Немає коментарів:

Дописати коментар