середу, 18 лютого 2015 р.

Віталій Подлобніков взяв участь у програмі "По суті" на телеканалі "Запоріжжя"

17 лютого 2015 року голова Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Подлобніков взяв участь в ток-шоу "По суті" в етері телеканалу "Запоріжжя". Головними темами обговорення були мінські домовленості та питання, що може повернути мир в Україні.

Більшість учасників ток-шоу були переконані що мінські домовленості не будуть виконані, і що простого вирішення конфлікту на Донбасі годі й чекати.

Відповідаючи на питання про запровадження воєнного стану Віталій Подлобніков наголосив: "Про воєнний стан ВО "Свобода" почало казати ще навесні. Тоді ми наголошували саме на тому, що не повинно бути ніяких ілюзій, і ми маємо готуватись до збройного опору. Ми маємо готуватись до війни, це не АТО, і про це вже говориться відкрито, це україно-російська війна. Ми маємо називати речі своїми іменами. Стосовно мінських домовленостей фракція ВО "Свобода" в попередньому скликанні парламенту єдина не підтримала тоді Мінськ-1, так ми сприймаємо і Мінськ-2. Такими домовленостями ми демонструємо програш і втрачаємо частину суверенітету країни".

Також свободівець зазначив, що треба обов'язково запровадити воєнний податок з олігархів. Тобто олігархи мають платити за утримання армії більше, аніж прості люди.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар