вівторок, 10 березня 2015 р.

Запорізькі свободівці взяли участь у відзначенні 201-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка

9 березня 2015 року активісти Запорізької міської організації ВО "Свобода" взяли участь в урочистому мітингу до дня народження великого Кобзаря. Захід відбувався біля погруддя поета в Шевченківському районі міста.

На заході були присутні близько пів сотні запоріжців, для яких твори Шевченка й нині є дороговказом у житті та громадсько-політичній діяльності. Усі охочі декламували вірші Тараса, а також свої твори, присвячені видатному українцеві.

Від "Свободи" участь у покладанні квітів до погруддя поета взяв активіст міського осередку націоналістичного об'єднання Костянтин Денисов. Він закликав українців в умовах російсько-української війни до єднання навколо збереження власної ідентичности та забезпечення щасливого майбутнього для дітей. "У творах Кобзаря є відповіді на всі нагальні запитання, які сьогодні турбують нашу націю. Поет завжди закликав нас до єднання та бережливого ставлення до України. Маємо дослухатися до його порад та передати нашим нащадкам вільну, соборну, неподільну країну", – підкреслив свободівець.
 
Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"
 

Немає коментарів:

Дописати коментар