середу, 11 березня 2015 р.

Костянтин Денисов: "Новими тарифами уряд Яценюка штовхає українців до крайньої бідности"

10 березня 2015 року заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" з економічних питань Костянтин Денисов взяв участь в програмі "По суті" на каналі Запоріжжя. У ході етеру присутні обговорили нові тарифи на житлово-комунальні послуги.

Традиційно в передачах на такі злободенні теми відмовилися брати участь представники нинішньої парламентської коаліції, яким, певно, нічого сказати своїм виборцям. Своєю чергою, Костянтин Денисов наголосив, що ані нові тарифи, ані розрекламована урядом програма субсидій не врятують вітчизняне ЖКГ. Єдиним правильним рішенням мало би стати встановлення лічильників у всіх будинках та модернізація комунальних тепло- та водомереж, що дасть можливість втримати зростання тарифів, а в окремих випадках взагалі їх знизити.

Наступним кроком із реформування ЖКГ має стати ліквідація приватних монополій та олігополій, особливо в енергетичній царині, де уряд нещодавно в кілька разів підвищив тарифи. На жаль, інтереси простих українців вчергове було проігноровано. На переконання націоналіста, саме громадський контроль має стати запобіжником для злочинних рішень влади на будь-якому рівні. Люди мають гуртуватися навколо своїх проблем і звертатися до ВО "Свобода", які завжди готові захищати інтереси громади.

Запобіжником підвищенню тарифів на послуги МКП "Основаніє" з утримання будинку має стати його фінансове оздоровлення, чого місцеві свободівці неодноразово вимагали від запорізької влади. Фінансове оздоровлення дозволить комплексно вирішити усі проблеми цього підприємства, не потребуючи при цьому жодних б'юджетних дотацій. Насправді після оздоровлення МКП "Основаніє" почне приносити стабільні прибутки до міського б'юджету.

"Реформа житлово-комунального господарства потребує ухвалення зважених економічних та правових рішень, які не зашкодять інтересам простих українців. Уряд Яценюка в кращих традиціях Азарова ухвалює рішення на користь наближених олігархів. Люди чудово це розуміють і на майбутніх місцевих виборах нинішню коаліцію очікує повний провал", – підсумував Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"
 

Немає коментарів:

Дописати коментар