понеділок, 2 березня 2015 р.

Запорізька "Свобода" зупинила підвищення тарифів на комунальні послуги

2 березня 2015 року виконком Запорізької міської ради проголосував проти підвищення тарифів на утримання міських будинків. Це стало можливим завдяки активним протестам місцевих свободівців і громадських активістів.

За рахунок підвищення тарифів місцеві чиновники планували вивести із кризового стану міське КП "Основаніє", загнане туди корупційними схемами, що обслуговують тіньових ділків. Свободівець Костянтин Денисов запропонував альтернативний варіянт із проведення комплексного фінансового оздоровлення підприємства. Під цим націоналіст мав на увазі ліквідацію корупційних схем, боротьбу зі злісними боржниками, розвиток супутніх послуг. Підсумком цього мало би стати виведення КП "Основаніє" на прибутковий рівень та ліквідацію його фінансових проблем. Члени виконкому погодилися із пропозиціями націоналіста та відклали рішення про підвищення тарифів до його повного погодження із жителями міста. 

"Запропоновані заходи є економічно обґрунтованими та дозволяють захистити запоріжців від підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Ми неодмінно боротимемося за очищення тарифів від корупційних схем та виведення комунальних підприємств на прибутковий рівень", – зазначив заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар