неділю, 19 квітня 2015 р.

Доповідь запорізького свободівця визнано найкращою на ІХ Міжнародній конференції "Управління соціально-економічним розвитком регіонів і держави"

17 квітня 2015 року заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов взяв участь у ІХ Міжнародній конференції "Управління соціально-економічним розвитком регіонів і держави". У своєму виступі націоналіст порушив питання екологізації металургійного виробництва в Запорізькій області та загалом в Україні.

У доповіді націоналіста йшлося про те, що нині металургійне виробництво в Україні не відповідає світовим стандартам із охорони довкілля, виступаючи одним із найбільших забруднювачів атмосферного та водного басейнів. Очисні споруди на металургійних заводах морально та фізично застаріли, а поточна фінансова ситуація не дозволяє здіцснювпти масштабну модернізацію виробничих потужностей. Крім того, олігархи-власники заводів не мають жодного бажання вкладати інвестиції в екологічні проекти.

Костянтин Денисов наголосив на необхідності формування нової промислової політики в царині екологізації вітчизняної металургійної промисловости, основою якої має стати комплексна державна програма стимулювання галузевих інновацій. Одним зі шляхів такого стимулювання, на думку свободівця, має стати перегляд принципів відшкодування ПДВ виключно на реалізацію інноваційних проєктів у царині промислової екології. Оргкомітет визнав таку пропозицію найкращою серед тих, що були представлені на конференції.

"Інноваційний розвиток металургійної промисловости має забезпечити перехід галузі до екологічно чистого, енергоощадного та конкурентоспроможного виробництва. Особливо це стосується скорочення споживання енергетичних ресурсів, що імпортують з Росії, адже це є питанням національної безпеки", - зазначив заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода", кандидат економічних наук Костянтин Денисов. 

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар