вівторок, 7 квітня 2015 р.

"Студентська Свобода" організувала на острові Хортиця велоквест "Вкруту!"

5 квітня 2015 року Запорізька "Студентська Свобода" в рамках фестивалю "Запоріжжя – місто з яйцями" провела велозмагання на острові Хортиця. Велосипедний квест "Вкруту!" відбувся в Запоріжжі вперше. Змаг покликаний популяризувати серед запоріжців активний, здоровий спосіб життя.

На участь у велозмаганні зареєструвалось три команди. Вони проїхали майже по всій Хортиці, виконавши на різних обов'язкових для проходження точках, різноманітні цікаві завдання. На фініш першою приїхала команда "Яйця вкруту" у складі двох дівчат і юнака. Переможці отримали приємний приз та масу позитивних емоцій від велогонки.

"Для нас і для країни в цілому дуже важлива пропаганда здорового способу життя, тому що населення держави – це її основа. Яким буде наш народ, такою буде і Україна. Ми за здорову, сильну та провідну націю, і ми хочемо створити здорову, сильну та провідну Україну. Тож ми й надалі будемо займатися пропагандою спорту, активного, здорового життя і вже плануємо черговий велоквест", – розповіла голова "Студентської Свободи" Ярина Геращенко.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВГО "Студентська Свобода"



Немає коментарів:

Дописати коментар