вівторок, 30 вересня 2014 р.

Віталій Кобзар: "Ми будемо захищати кожного українця, бо нам вірять і від нас чекають реальної допомоги"

28 вересня 2014 року похідна група Запорізької районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у складі голови Запорізької районної організації Віталія Кобзаря, Костянтина Денисова та Олексія Прокоповича відвідали селище Наталівку. Під час зустрічі мешканцям селища роздавали газети з програмою партії ВО "Свобода" на позачергових виборах у Верховну Раду, що відбудуться 26 жовтня.
Багато мешканців нарікають на відсутність у селищі централізованого вивезення сміття. Мешканці самовільно захаращують прилеглі території Наталівки, тому в населеному пункті фактично відбувається екологічне лихо, що пов'язане з проблемою вивезення сміття. Крім того, мешканці селища скаржаться на геть погане курсування громадського транспорту, який сполучає їх з містом. Також слід зазначити, що у прилеглих селах після буревію та несприятливих погодних умов 23 та 24 вересня до сьогодні не відновлене електропостачання житлових будинків
"Ми приїхали в Наталівку, де люди прийняли нас з радістю, з гостинністю, як приймають добрих друзів та близьких людей. До суспільства поступово приходить розуміння того, хто є ворог, а хто є побратим та справжній захисник інтересів кожного українця, незалежно від соціяльного чи національного стану. Сьогодні ми побачили, що нам вірять, на нас сподіваються і розраховують. Ця віра в нашу політсилу ще більше надихає нас на боротьбу за благополуччя кожного українця, вона надає нам сил. Ми будемо захищати кожного українця, тому що нам вірять і від нас чекають реальної допомоги", – повідомив свободівець Віталій Кобзар.

Немає коментарів:

Дописати коментар