середу, 1 жовтня 2014 р.

У Запоріжжі відбулася зустріч з головою ОУН Богданом Черваком

30 вересня 2014 року в офісі Запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбулася зустріч з українським громадським і політичним діячем, істориком та публіцистом, головою Організації Українських Націоналістів Богданом Черваком.

У заході взяли участь близько сотні запоріжців, які активно задавали питання щодо сучасних політичних подій, цікавилися долею добровольчих батальйонів, діяльністю ОУН. Також присутнім була цікава думка голови ОУН щодо відновлення ядерного потенціялу та проведення люстрації.

"Порошенко не хоче воювати – звідси і всі проблеми, він хоче досягнути миру будь-яким шляхом. Тому зараз війною керують генерали, які не хочуть і не можуть воювати. Також дуже багато людей не усвідомлюють, що триває війна. Громадяни святкують весілля часто неподалік від зони АТО, а за сто кілометрів щоденно під мінометними обстрілами гинуть люди, наші побратими. Зараз нам потрібно займатись не виборами, а підготовкою до повномасштабної війни", – зазначив під час зустрічі Богдан Червак.

Немає коментарів:

Дописати коментар