четвер, 23 жовтня 2014 р.

Представники малого та середнього бізнесу на Запоріжжі підтримали кандидата в народні депутати по округу № 76 свободівця Сергія Гайдука

Запорізька міська спілка підприємців "Ніка", що об'єднує представників малого та середнього бізнесу, на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року по одномандатному виборчому округу № 76 підтримала кандидата-свободівця Сергія Гайдука.

На основі вивчення громадської думки, ознайомлення з передвиборчими програмами та особистого спілкування з кандидатами Запорізька міська спілка підприємців "Ніка" ухвалила рішення підтримати кандидата у народні депутати України по округу № 76, що в Орджонікідзевському та Хортицькому районах м. Запоріжжя, адвоката свободівця Сергія Гайдука.

"Ми віримо, що Сергій Гайдук після обрання його народним депутатом України буде гідно представляти місто Запоріжжя та його мешканців у Верховній Раді України. Свободівець докладе максимум зусиль для поліпшення інвестиційного клімату, кредитно-фінансової політики, стабілізації економіки та національної валюти України", – відзначила голова Запорізької міської спілки підприємців "Ніка" Лідія Кривенко.  

Немає коментарів:

Дописати коментар