середу, 17 грудня 2014 р.

Костянтин Денисов: "Українську економіку врятує лише опора на власні сили"

Костянтин Денисов
16 грудня 2014 року заступник голови запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з економічних питань Костянтин Денисов взяв участь в прямому етері програми "По суті" на телеканалі Запоріжжя. Темою для обговорення було обрано програму дій уряду та її вплив на соціяльно-економічну ситуацію в країні.

Під час передачі окремі запрошені експерти висловили думку, що нібито прихід до уряду іноземних міністрів є благом для України. Костянтин Денисов відразу заперечив правильність такого підходу в державному управлінні, навівши приклад керівників Міноборони часів Януковича – колишніх російських громадян Дмітрія Саламатіна та Павла Лєбєдєва, які зруйнували оборонне відомство та нашпигували його агентурою Москви. Націоналіст привів приклад успішної роботи на посту міністра АПК Ігоря Швайки, який перетворив галузь на локомотив національної економіки, забезпечив селян замовленнями на мінімум на пів року, вивів державні підприємства зі стану збитковости та штучного банкрутства.

На запитання ведучої щодо наявности альтернатив урізанню соціяльного забезпечення для розвитку економіки України Костянтин Денисов такими назвав її детінізацію, деолігархізацію та створення сприятливого бізнес-клімату. При цьому націоналіст зауважив, що депутати-свободівці вже подали до парламенту законопроєкти щодо реалізації зазначених цілей. Окремо націоналіст зупинився на боротьбі місцевих свободівців із тіньовою економікою в Запоріжжі, а саме з нелегальними ринками, які завдають шкоди б'юджету міста та порушують його благоустрій. Легалізація економіки розв'яже усі проблеми Пенсійного фонду, знявши з порядку денного питання підвищення пенсійного віку.

Окрему увагу присутні в студії приділили шляхам підвищення заробітних плат і пенсій запоріжцям, які останнім часом змушують бажати кращого. Костянтин Денисов висловив тверде переконання кожного націоналіста – маємо розвивати власне виробництво товарів послуг, відновлювати роботу своїх підприємств. Важливим є кардинальна модернізація промислового сектору Запоріжжя в сторону енергозбереження та екологічности, що автоматично дозволить підвищити заробітні плати та пенсії.

"Багаторічна орієнтація на експортні ринки та зовнішні кредити неодноразово призводила до економічного колапсу в Україні. У гонитві за іноземною валютою ми втратили внутрішній ринок, сотні тисяч робочих місць, а тепер ризикуємо втратити незалежність. Досвід багатьох країн світу доводить необхідність вибудовувати сучасну національну економіку, орієнтовану на добробут нації, а не на забаганки іноземних партнерів. Правильність такої політики зрозумів свого часу провідник нації Степан Бандера, закликаючи українців сподіватися лише на власні сили", – підсумував Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"
.

Немає коментарів:

Дописати коментар