середу, 11 лютого 2015 р.

У Запоріжжі відбулась презентація книги "Проект "Новоросія" 1764–2014 рр. Ювілей на крові"

10 лютого 2015 року за підтримки Запорізької "Студентської Свободи" відбулась презентація книги Федора та Галини Турченко "Проект "Новоросія" 1764–2014 рр. Ювілей на крові".

Захід відбувся у Запорізькій обласній бібліотеці для юнацтва. Автор розповів про книгу та відповів на низку питань. Наприкінці відбулась автограф сесія, а кожен охочий мав змогу придбати друковане видання. Федір Турченко повідомив, що "Проект "Новоросія"1764–2014 рр. Ювілей на крові" відправили бійцям на фронт. Скоро готується до виходу друге видання. У самій книжці, науковці розглянули 250-річну історію взаємин між українцями та росіянами. У праці наведено багато фактів, зокрема статистичних та картографічних даних, які характеризують особливості та закономірності політики російських режимів щодо України.

"В умовах сучасної інформаційної війни, яку веде проти нас Росія, ця книга є актуальною та контрпропагандистською. Матеріял читається легко, на одному диханні, а написана вона влучно та зрозуміло для кожного. Зважаючи на сучасні реалії, ця книга може стати інструкцією для пропагандиста, який розбирається, аналізує, може довести свою думки завдяки фактам, що відбуваються на сході України", – зазначила голова Запорізької "Студентської Свободи" Ярина Геращенко.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВГО "Студентська Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар