вівторок, 3 лютого 2015 р.

Запорізькі свободівці відвідали командира "Карпатської Січі" Олега Куцина

1 лютого 2015 року активісти Запорізької міської організації ВО "Свобода" та ВГО "Сокіл" відвідали свого побратима Олега Куцина, який проходить реабілітацію в Дніпропетровську. Зустріч відбулася за участи представників ГО "Волонтерський Центр Запоріжжя", які надають всебічну підтримку учасникам АТО.

Під час зустрічі гості передали командиру "Карпатської Січі" вітання від запорізьких націоналістів, а також домашню випічку, приготовлену спеціяльно для Олега Куцина. Головним подарунком став сучасний прилад нічного бачення, придбаний за кошти волонтерів і меценатів. "Кум" (позивний Олега Куцина) подякував за техніку, якої дуже не вистачає на передовій, адже наявні до того прилади нічного бачення були знищені внаслідок мінометного обстрілу терористів. На прощання було зроблено фото з героєм.

"Ми приділяємо особливу увагу гуманітарному забезпеченню своїх побратимів-вояків батальйону "Січ" і добровольчої чоти "Карпатська Січ". Кожен візит волонтерів нагадує хлопцям, що ними опікуються, їх чекають вдома з перемогою над путінськими бандами. Герої-свободівці є прикладом для наслідування майбутніх поколінь і гордості для нас, тому ми й надалі будемо забезпечувати їх усім для найшвидшої перемоги", - зазначив заступник голови запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов. 

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар