пʼятницю, 30 січня 2015 р.

У Запоріжжі відбувся смолоскипний марш пам'яти героїв Крут

29 січня 2015 року в Запоріжжі місцевий осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" провів смолоскипний марш пам'яти героїв Крут.

Жителі міста радо долучились до акції, яка розпочалась біля Запорізької міської ради, та пройшли головним проспектом міста до Запорізької ОДА. Під час заходу лунали патріотичні гасла. Після смолоскипної ходи відбувся мітинг.

"Держава може існувати тоді, коли є люди, які готові віддати своє життя за неї. І саме 29 січня 1918 року молоді хлопці ціною власного життям продемонстрували бажання жити в своїй, незалежній Україні, а не під кремлівським, совєцьким крилом. Тоді, 97 років тому, українська молодь зробила героїчний вчинок, і зараз українські військові, які беруть участь в антитерористичній операції, повторюють його. Бо вони борються за Україну, за майбутнє, щодня ризикуючи власним життям. За таких умов нація, котра народила таких дітей, заслуговує і обов'язково здобуде мир і процвітання для своєї держави", – зазначила активістка Запорізької "Студентської Свободи" Єлизавета Хассай.

Дякуємо за фотографії Катерині Кравець.

 Прес-служба Запорізької обласної організації ВГО "Студентська Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар