середу, 4 березня 2015 р.

Костянтин Денисов в етері телеканалу "Запоріжжя" розповів, як слід реагувати на продовольчу кризу

3 березня 2015 року заступник голови Запорізької обласної організації ВО "Свобода" Костянтин Денисов взяв участь у програмі "По суті" в етері телеканалу "Запоріжжя". Націоналіст розповів присутнім та глядачам передачі, як сьогодні необхідно реагувати на проблеми в українській економіці та, зокрема, в агропромисловому комплексі, щоб українці не хвилювалися за свою продовольчу та фінансову безпеку.

Присутні в студії мали спільну позицію і погодилися з тим, що в Україні умови для ведення бізнесу дуже складні і це гальмує розвиток підприємництва та економіки. Так, учасники програми дійшли згоди, що необхідно змінювати кабальний податковий кодекс часів Януковича, розвивати малий та середній бізнес, орієнтований на українського виробника.

Розійшлися погляди учасників лише щодо питання продовольчої кризи. На думку свободівця, з якою частина присутніх не погодилася, в Україні є проблеми із забезпеченням населення деякими продуктами харчування. Через некомпетентну роботу чиновників не так давно на полицях магазинів зникала вівсяна крупа, сіль, м'ясо. Сьогодні через неспроможність чи небажання представників влади навести лад в економіці з прилавків знову зникають основні продукти харчування. Українці рятують свої гроші від знецінення, купуючи цукор та крупи. Влада не знає, як вирішувати складну економічну ситуацію, тож закликає населення не панікувати, обіцяючи навести лад завдяки черговому кредиту МВФ.

"Україна – одна з найпотужніших аграрних держав, але сьогодні існують проблеми з продовольством. В Ізраїлі та ОАЕ, де немає чорноземів, а є лише піщана пустеля, місцеве населення на цілий рік забезпечує себе необхідними продуктами харчування. В Україні ж через непрофесійність представників уряду на найкращих в світі ґрунтах важко виростити картоплю чи пшеницю. Уряд готується отримати кредит від МВФ, який планується покласти в сховища Національного банку України. Ці гроші треба відправити на підтримку підприємств, на створення нових робочих місць. Необхідно підтримувати малий та середній бізнес, допускати його до ринків та магазинів, щоб малі фермери могли свою продукцію продавати. Українська ж влада робить все, щоб малого чи середнього фермера "задушити" податками та нерегульованими цінами на енергоносії та добрива", – зазначив Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар