неділю, 19 жовтня 2014 р.

Олександр Сич: Програма "Свободи" – це чітка відповідь на питання, що ми будемо робити у парламенті

Передвиборча програма Всеукраїнського об'єднання "Свобода" – це чітка відповідь на питання, що ми будемо робити в парламенті. Про це 18 жовтня 2014 року під час прес-конференції у Луцьку заявив віце-прем'єр-міністр України свободівець Олександр Сич.
"Йдучи на вибори, ВО "Свобода" найголовнішою своєю рисою вважає відповідальність. Одна справа, йти на вибори з написаною політтехнологами програмою, роздавати обіцянки, а потім їх забути. Инша справа – послідовно і відповідально працювати над реалізацією програми у парламенті, напрацьовувати закони, постанови. Зараз нам, попри значний спротив у парламенті, вдалося втілити в ухвалені законопроєкти близько 10% нашої програми. Власне, програма, з якою ВО "Свобода" йде на вибори – це чіткі відповіді на запитання: що ми будемо робити у майбутньому парламенті", – зазначив Олександр Сич.
Віце-прем'єр-міністр акцентував увагу на тому, що забезпечити системні незворотні зміни в державі можливо лише, якщо об'єднаються зусилля відповідальних рішучих депутатів у Верховній Раді зі здоровими силами в українському суспільстві. Лише тоді кожен українець відчує зміни на собі.
"В українських реаліях є великий розрив між теорією та практикою. Пригадуєте, коли ухвалили Конституцію, усі експерти казали, що вона є однією з найкращих у Европі. І що, нам жити стало краще? Тому ухвалення пакетів люстраційних і антикорупційних законів ще не означає, що українці автоматично житимуть краще, а влада буде очищена і від представників режиму Януковича, і від корупціонерів. Треба докладати зусиль, щоб це дійсно було зроблено. Ці зусилля мають докладати і здорові сили в парламенті, і здорові сили в українському суспільстві. У програмі "Свободи" є відповідь на питання: як зробити нашу армію настільки боєздатною, щоб ні у кого з агресорів не виникало і думки здійснювати військову інтервенцію проти України. Ми знаємо як подолати олігархічну модель економіки і забезпечити формування потужного середнього класу – самодостатніх заможних людей. Ми маємо чітко розроблений сценарій подолання кризи української ідентичности та формування модерної нації, здатної вилікуватися від багаторічного впливу російського імперіялізму", – наголосив Олександр Сич.

Немає коментарів:

Дописати коментар