субота, 22 листопада 2014 р.

З ініціятиви свободівців у Запорізькій міській раді з'явився проєкт рішення про маркування російських товарів у торговельній мережі

21 листопада 2014 року заступник голови запорізької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з економічних питань Костянтин Денисов отримав листа від виконавчого комітету міської ради про задоволення поданого ним запиту щодо маркування російських товарів у торговельній мережі. Поданий націоналістом запит став основною для рішень міської ради, ухвалених на сесії 5 листопада 2014 року.

Цими рішеннями сесії до плану підготовки регуляторних актів міської ради на 2014–2015 рр. внесено проєкти рішень про маркування російських товарів у торговельній мережі Запоріжжя. Метою такого маркування визначено інформування жителів міста про товари, які були вироблені підприємствами, що розташовані на території країни-агресора, яка веде неоголошену війну проти України. Перед тим, у своєму запиті націоналіст навів вичерпний перелік споживчих товарів російського виробництва, які надходили на полиці запорізьких магазинів протягом січня – серпня 2014 року.

"Місцеві ради, в яких представлені депутати-свободівці, давно ухвалили рішення про маркування російських товарів, сприяючи тим самим посиленню національної економічної безпеки. Закриття внутрішнього ринку для товарів країни-агресора є елементом комплексної боротьби за дерусифікацію України, яка має нарешті позбутися імперського впливу Кремля. Ми обов'язково будемо добиватися ухвалення такого рішення в Запоріжжі", – зазначив Костянтин Денисов.

Немає коментарів:

Дописати коментар